Coolsingel 4a | 3011 AD Rotterdam

BEAUTY

MICRONEEDLING/DERMAPEN

 
Heerlijk in de watten gelegd worden door onze schoonheidsspecialisten. Deze behandeling is ook voor de mannen zeer geschikt.

Wat is een Microneedling/Dermapen behandeling?

Een Dermapen oftewel microneedling behandeling is een populaire behandelmethode die met behulp van kleine naaldjes minuscule gaatjes in de huid maakt. Terwijl deze gaatjes worden gemaakt, wordt er hyaluronzuur en retinol in de huid gesluisd om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Deze alleskunner behandeling creëert een stevige en gladdere huidstructuur en dat al na slechts 1 behandeling.

Voor wie is de Microneedling/Dermapen geschikt?

De Dermapen is inzetbaar voor de volgende indicaties:

  • Littekens (acné)
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidverjonging
  • Huidverbetering
  • Striae

Hoe gaat de Microneedling/Dermapen behandeling in zijn werking?

De behandeling start met het reinigen van de huid. De huidverzorgingslijn Peter Lamas en NuSkin is ontwikkeld om je huid er jonger en stralender uit te laten zien dan ooit. Huidverzorging is een wetenschap – en een must. De NuSkin Skincare Collection balanceert de kunst van natuurlijke ingrediënten met de wetenschap van de technologie om huidverzorgingsproducten te maken die indrukwekkend effectief en gezond zijn. Vervolgens verwijderen we onzuiverheden en/of gerstekorrels en dan beginnen we met het aanbrengen van hyaluronzuur en retinol om deze werkzame stoffen in de huid sluizen met het behulp van de Dermapen. Na de Dermapen voelt de huid warm aan en brengen we een masker aan ter verkoeling. Als laatste brengen we repair cream aan om jouw huid te hydrateren. Je teint straalt met de resultaten. 

Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling, ziet de huid er wat rood uit en voelt prikkelend aan. Dit gevoel neemt na enkele uren af. De herstel periode is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Na enkele dagen kan de huid lichte schilfering vertonen door de afstoting van dode huidcellen.
Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling, ziet de huid er wat rood uit en voelt prikkelend aan. Dit gevoel neemt na enkele uren af. De herstel periode is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Na enkele dagen kan de huid lichte schilfering vertonen door de afstoting van dode huidcellen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. Tevens is de Dermapen geschikt voor lange termijn onderhoud, omdat het diverse indicaties tegelijkertijd aanpakt. Ons advies is een kuurverband van minimaal 3 behandelingen om het maximale resultaat te bereiken.

Wanneer zie je resultaat?

De verbetering is zichtbaar na iedere behandeling. De huid wordt steviger, gladder en egaler van structuur.

Reviews

29-11-2020 | Lorraine

Beste wimperzetter ooit!!! Deze wimpers zijn niet te overdreven ook, heb maanden moeten zoeken voor zulke wimpers. Urmy legt goed uit wat zij gaat doen. Het was mijn tweede keer voor wimpers, eerste keer gedaan bij iemand anders, tegen mijzelf gezegd nooit meertot dat ik fotos zag bij urmy. Top salon

Wimperextensions

YOUR CART (0)

No Products in the Cart