Coolsingel 4a | 3011 AD Rotterdam

Nailstyling

Nailstyling

ACRYLNAGELS

 

Veel vrouwen kiezen voor acrylnagels omdat ze glamour uitstralen. Ze zijn geliefd omdat ze niet scheuren, breken of schilferen. Acrylnagels bestaan uit een laagje acryl dat op je eigen nagels aangebracht wordt. Dit laagje wordt in een bolletje aangebracht en uitgesmeerd. Vervolgens wordt de nagel in de door jou gewenste vorm gevijld. Je kunt kiezen voor rondere nagels of voor vierkantere. De keuze is aan jou. Je nagels blijven niet alleen 3 tot 5 weken mooi, maar ze zijn ook sterk en scheuren niet. Ideaal dus als je een druk leven leidt en je je niet al te veel zorgen wilt maken om je nagels.

Acryl ontstaat door een poeder (polymeer) te mengen met een vloeistof (monomeer). et mengsel wordt op de nagel aangebracht en gevormd met behulp van een sjabloon of tip. Dit moet goed uitgehard worden door middel van bijvoorbeeld onder een uv-lamp, en niet veel later heb je een zeer stevige en krasbestendige kunstnagel. Voor mensen die van het nagelbijten verlost willen worden is het Acryl Systeem het meest succesvolle kunstnagelsysteem. Ze zijn wel minder buigzaam maar flexibeler dan gelnagels.
 

Er wordt met de professionele producten van Young Nails, Kiara Sky, Gelish, The Gel Bottle en onze eigen Celebrity Nails Gelpolish gewerkt om de beste kwaliteit te waarborgen. Netjes, vakkundig met 15 jaar ervaring. Ook nagelbijters zijn bij ons welkom!

We hebben keuzes uit meer dan 120 gellak en 30 glittergel kleuren van ons eigen merk “Celebrity Nails Gelpolish”.

YOUR CART (0)

No Products in the Cart