Coolsingel 4a | 3011 AD Rotterdam

WAT ZIJN RUBBER BASE NAGELS?

  • by Urmy Mijnals
WAT ZIJN RUBBER BASE NAGELS?

Zoals de naam misschien al doet vermoeden is Rubber Base Gel een gel die als basis en/of builder op de nagels wordt aangebracht. De gel is zeer flexibel (vandaar de term ‘Rubber’) en zorgt er voor dat de nagel bij weerstand meebuigt, en dus niet afbreekt. De consistentie van de gel zorgt voor een goede hechting aan de nagelplaat en aan andere producten. De gel verzadigd de nagels, zodat het splijten, schilferen en scheuren (of afbijten!) van je nagels verleden tijd is. 

Met de stevige gel kan goed ‘gebouwd’ worden, maar de nagel echt verlengen met Rubber Base Gel is lastiger. Het product zal niet meer dan een millimeter extra lengte geven. Een behandeling met alleen Rubber Base geeft daarom een natuurlijk resultaat in de door jou gewenste dikte en kleur.

WAT DOET RUBBER BASE VOOR JE NAGELS?

Rubber Base Gel verandert zelfs de meest broze, zwakke nagels in stevige, glanzende juweeltjes. Door de stevige bescherming die de gel biedt, kunnen je natuurlijke nagels doorgroeien zonder af te breken, waardoor je nagels er – na het verwijderen van de gel – mooi en sterk uitzien. 

De natuurlijke (semi) transparante kleuren zijn perfect om de nagels egaal te maken en vlekjes of verkleuringen te camoufleren. Rubber Base geeft een mooie roze of nudekleurige look wanneer het zonder andere producten wordt gebruikt, en vormt daarnaast een ijzersterk duo met andere gels.

VOOR WIE ZIJN RUBBER BASE NAGELS GESCHIKT?

Voor iedereen die zijn broze, scheurende of splijtende nagels wil beschermen en verstevigen. Ook voor nagelbijters is Rubber Base Gel een goede oplossing. Knappe meid – of jongen – die met deze gel zijn nagels nog weet los te scheuren. 

HOE ZIET EEN BEHANDELING ERUIT?


De nagelstyliste zal je nagels eerst voorbereiden. Nagelriemen worden teruggeduwd en velletjes worden verwijderd. Je nagels worden naar wens in vorm gevijld, waarna ze opgeruwd worden zodat de gel goed aan de nagels hecht. Vervolgens worden je nagels schoongemaakt en ontvet: hoe minder vet, hoe sterker de hechting. 

Eerst wordt er een dunne laag aangebracht die wordt uitgehard onder een uv-lamp. Dit is de basis van je nagel. Nagels die extra stevigheid nodig hebben, kan er nog een extra laag worden aangebracht. Vervolgens kan er gellak worden aangebracht, of kan de nagel opgebouwd worden met extra lagen van de Rubber Base Gel. 

Er wordt met de professionele producten van Young Nails, Kiara Sky, Gelish, The Gel Bottle en onze eigen Celebrity Nails Gelpolish gewerkt om de beste kwaliteit te waarborgen. Netjes, vakkundig met 15 jaar ervaring. Ook nagelbijters zijn bij ons welkom!

We hebben keuzes uit meer dan 120 gellak en 30 glittergel kleuren van ons eigen merk “Celebrity Nails Gelpolish”.


YOUR CART (0)

No Products in the Cart