Coolsingel 4a | 3011 AD Rotterdam

Hair Treatments

Hairextensions

MESO HAIR THERAPY (vanaf 13-07-2024)


Wat is Meso Hair Therapy?

Meso Hair Therapy is de meest effectieve behandeling tegen haarverlies. Het doel van de behandeling is om de haargroei te stimuleren, de haarfollikels te reactiveren en de haaruitval te stoppen.Het is effectief bij dun en dof haar én vermoeide haargroei. Door middel van een injectiebehandeling worden de haarzakjes weer geactiveerd. Het resultaat is dikker en steviger haar. Onze salon biedt behandelingen op maat.

Studies laten zien dat succes van Mesotherapie meer dan 90% is. Vandaar dat Mesotherapie zo’n doeltreffende behandeling tegen haaruitval is, waarbij vooral nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Ook wordt verdere haarverlies afgeremd en zelfs voorkomen. Deze speciaal samengestelde mix van vitaminen, mineralen en aminozuren voedt en versterkt de haarfollikels van binnenuit. Mesotherapie is een veelzijdige behandeling die zich aanpast aan uw behoeften. Of u nu te maken heeft met beginnend haarverlies of een verzwakte haardos, mesotherapie biedt maatwerk voor optimaal resultaat.

Op deze manier wordt de haargroei gestimuleerd waarbij de haargroeifase (anagene fase) van de haren verlengd wordt en de uitvalfase (telogene fase) verkort wordt. Hierdoor kunnen er weer gezonde en sterke haren groeien. De behandeling is niet pijnlijk. Je kan hooguit kleine prikjes voelen. 

Indicaties:

 • Beginnende haaruitval (Alopecia androgenetica)
 • Kale plekken (Alopecia areata)
 • Dunner wordend haar
 • Droog en dof haar

Resultaat/klantenreacties:

 • ‘Na drie behandelingen merkte ik dat ik veel minder haaruitval had’
 • ‘Na vijf behandelingen begonnen mijn haren er wat voller en gezonder uit te zien’
 • ‘Wat is je haar snel gegroeid, kreeg ik vaak te horen’

Wil je een intake inplannen?

De kosten voor een intake Meso Hair Therapy bedraagt €25,00. Je ontvangt hiervoor een consult, behandelplan en de benodigde informatie. Wanneer je daarna een behandeling bij ons wil laten doen, gaat het intakebedrag af van de behandelprijs.

   YOUR CART (0)

   No Products in the Cart